Testimonials zonder moeite, waar je echt wat aan hebt

Ik interview je klanten en schrijf hun testimonials voor je uit. Fijn voor je klanten, handig voor jou.

Boek nu gratis een kennismakingsgesprek

Testimonials zijn waardevol voor je onderneming. Een klant vertelt een positief verhaal over jouw product of dienst. Wanneer potentiële klanten jou of je product nog niet kennen, vertrouwen ze je sneller wanneer je positieve reviews op je website hebt staan. Het is social proof.

Tevreden klanten gunnen jou die testimonial van harte. Maar het is een extra todo op hun lijst. Ze weten vaak niet precies wat handig is om te benoemen. Belangrijke kleine details laten ze weg, waardoor een testimonial minder aansprekend wordt. Nét niet vertellen wat je potentiële klanten juist nodig hebben om een aankoopbeslissing te maken.

Hoe dan wel? Door te werken met begeleide testimonials.

Je klanten beantwoorden vragen, ik schrijf de testimonial voor ze uit.

Voor je klanten is het vaak veel makkelijker om in 5 á 10 minuten gerichte vragen te beantwoorden. Ze hoeven zelf niet te bedenken wat ze moeten opschrijven, en die 5 minuten geven jou een schat aan materiaal.

Je klant kan het van de todo-lijst afstrepen, en jij hebt sneller en met gemak je testimonials binnen.

Testimonials die potentiële klanten helpt beslissen, die twijfels wegnemen, waar klanten zich in herkennen. Waardoor ze sneller op de bestelknop durven klikken, eerder contact opnemen, een reservering plaatsen, een offerte aanvragen, of een andere actie ondernemen.

Wil jij testimonials op jouw website, die het jouw klanten makkelijk maakt om een positief verhaal te vertellen over jouw product of dienst, op zo’n manier dat jij er echt wat aan hebt? Bel me of stuur een mailtje, ik vertel je er graag meer over.

© Copyright - Geertje van Berlo