Pakkende webteksten die jouw verhaal vertellen

Teksten die jouw taal spreken én aanspreken bij je klant. Effectief, helder en pakkend.

Boek nu gratis een kennismakingsgesprek

De tijd vliegt voorbij. Dat geldt voor iedereen, maar zeker voor jou, als ondernemer. Je klanten gaan voor. Je hebt passie voor je vak. En je wilt graag kwaliteit leveren. Dat doe je ook.

*slurp* Weg ochtend. Weg middag. En je wilt tussendoor ook relaxen, opladen voor de volgende dag. Voor je het weet, is er weer een kwartaal voorbij.

Via je eigen netwerk vind je je klanten misschien al, maar het zou toch lekker zijn als je online ook beter gevonden wordt. Als je een website hebt, die je klanten vertrouwen geeft. Waar zij zichzelf in herkennen. En die past bij wie jij bent, bij jouw verhaal, hoe jij met je klanten zou praten.

Je wilt meer websitebezoekers, en vooral: meer omzet.

Hoogste tijd voor nieuwe website teksten.

Zelf ben je vaak tekstblind. Je bent zo verweven met je verhaal, dat je niet meer ziet of jouw verhaal ook duidelijk is voor bezoekers van je website, jouw potentiële klanten.

Graag kijk ik samen met jou hoe je jouw unieke verhaal beter naar buiten kunt brengen. Pakkend, fris en duidelijk verwoord.

Zodat je potentiële klanten je makkelijker kunnen vinden. En zich aangesproken voelen.

Met als resultaat: meer omzet binnenhalen met je diensten of producten.

In een eerste gesprek bespreken we wat je wilt bereiken en nemen we alvast door welke diensten je aanbiedt, wie je doelgroep is, enzovoort.

Daarmee ga ik aan de slag. Ik werk een plan van aanpak voor je uit, met de te doorlopen stappen en onderdelen, met verschillende opties, een globale planning en prijzen.

Ga je daarmee akkoord, dan gaan we aan de slag!

© Copyright 2017 - Geertje van Berlo